Skip to content

Ha jutott már eszedbe, hogy

  • alvajáróként, „robotpilóta-üzemmódban” telnek a napjaid; üresnek érzed magad, hiányzik belőled a lendület, a lelkesedés, az életöröm
  • furcsán idegenül érzed magad a saját bőrödben és helyzetedben, és néha azt kérdezed magadtól: „Hogy jutottam ide?”
  • szeretnél végre „felébredni a rémálomból”, kilépni a „mátrixból”, visszaszerezni az életed feletti uralmadat és újra lelkes, valódi önmagad lenni –

akkor jó helyen jársz!

„Önmagadra ébresztő” kihívásomat kifejezetten Neked készítettem!

Miről szól, mit tartalmaz a kihívás?

Az 5 db, kb.15 perces videót tartalmazó INGYENES sorozatban Maslow szükséglet-modelljéből kiindulva szemügyre vesszük az életed összes alapvető területét.

Minden videó végén felteszek majd Neked néhány „ébresztő” kérdést, ami a videóban elhangzottakhoz kapcsolódik, és a Te személyes életedben lévő aktuális helyzetre kérdez rá. A válaszokat kizárólag saját magadnak kell megadnod – de ha mersz, tudsz és akarsz őszinte lenni, érdekes felfedezéseket teszel majd önmagaddal és a helyzeteddel kapcsolatban.

A videókat a feliratkozást követő naptól 3 naponként küldöm majd Neked, hogy legyen időd elgondolkozni a témákon és a saját válaszaidon.

Ha valódi felismeréseket szeretnél megélni, és valódi változásokat eszközölni a helyzeteden, akkor én azt javaslom, hogy egyrészt adj kellő időt és teret magadnak a válaszaid megtalálásához. Másrészt pedig írd is le őket egy füzetbe; vagy ha van valamilyen naplód, netán bullet journal-od, akkor abba. Mivel az új felismeréseidből fakadó változáshoz / változtatáshoz idő, türelem és kitartás szükséges – jegyzeteid mindenképpen fontos szerepet játszanak majd abban, hogy „maradj a célon”.

Ha úgy érzed, hasznos lenne új megközelítéssel és gondolatokkal, friss szemmel nézni az életedre – csatlakozz!

Fotó magamról

Ki az ébresztő-kihívód?

Gulyásné Farkas Rita vagyok, diplomás ápoló, life és spirituális coach, a lélek-tudatos útkeresők túravezetője.

Munkám célja, hogy segítsek Neked az EGÉSZ-ségesebb kapcsolódásban önmagadhoz, másokhoz és a transzcendens valósághoz egyaránt.

Hiszem és tapasztalom, hogy tudatosságunk „visszaszerzése” és kapcsolódásaink javítása révén magabiztosabbá és kiegyensúlyozottabbá válunk; megtaláljuk a helyünket a világban, az életünk célját és értelmét, a mindennapjaink pedig sikeresebbek, boldogabbak lesznek.

Több, mint 35 évnyi ápolói munkám, és zökkenőmentesnek legkevésbé sem nevezhető életutam során számtalan alkalommal nyílt lehetőségem megtapasztalni, hogy mekkora ébresztő ereje lehet egy külső szemlélő meglátásának.

Egy ilyen „külső” nézőpontot szeretnék Veled is megosztani ebben a kihívásban. Remélem, hogy találsz legalább egy mondatot a videó-sorozatban, amivel hozzá tudok majd járulni az életminőséged javításához.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen felismeréseket hozhat számodra az én megközelítésem és nézőpontom – csatlakozz!